Nieuwsflits
3 juli 2014

Goed verzekerd op reis met nieuwe tool: 
Check je vakantieverzekeringen

Nederlander sluit reisverzekering af tegen onvoorziene kosten.
Dekking voor onvoorziene kosten is voor 85% van de vakantiegangers die een reisverzekering hebben de voornaamste reden om die verzekering af te sluiten. Dit blijkt uit een onderzoek van Wijzer in geldzaken en het Verbond van Verzekeraars onder Nederlandse vakantiegangers naar hun vakantieplannen en verzekeringen. Het is echter wel belangrijk om goed te kijken of de afgesloten reisverzekering echt voldoet en past bij de vakantie. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de basisverzekeringen die verschillende verzekeraars aanbieden.

Om de consument te helpen zijn verzekeringen te checken, lanceren Wijzer in geldzaken en het Verbond van Verzekeraars vandaag de tool Check je vakantieverzekeringen.

 
Check je vakantieverzekeringen

Dit verandert er op 1 juli voor je portemonnee

1 januari en 1 juli zijn de dagen waarop elk jaar veel maatregelen worden ingevoerd die van invloed zijn op je portemonnee. Lees hier welke maatregelen er op 1 juli zijn ingevoerd.

Een persoonlijk overzicht?
Het is ook mogelijk om een persoonlijk overzicht te krijgen van alle maatregelen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de tool:
Wat Betekent Dit Voor Mij.
Je krijgt dan een duidelijke uitleg over de maatregelen en ziet wat de gevolgen zijn voor je eigen situatie.

Wat betekent dit voor mij?
Deze mailing doorsturen
Bekijk hier de print versie
  Volg ons: