Nieuwe manieren om over je oude dag te praten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Nieuwe manieren om over je oude dag te praten
Finale PensioenWegwijzer 2021 en nog veel meer innovatieve pensioenactivatie
Live in de Grote Kerk in Den Haag
   
 
Geachte relatie,

Graag nodigen wij u uit voor onze inspiratiebijeenkomst voor pensioenprofessionals op 4 november 2021 a.s.. De samenwerkingspartners van deze bijeenkomst - Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars, Netspar en Wijzer in geldzaken - zien er naar uit om u weer live te ontmoeten! Lukt het niet om aanwezig te zijn? Dan bieden we u als alternatief een verkort digitaal programma aan.

Op donderdagmiddag 4 november sluit Wijzer in geldzaken de Pensioen3daagse 2021 feestelijk af met een live bijeenkomst voor professionals op het gebied van pensioencommunicatie, gedrag en activatie. Een mooie gelegenheid en netwerkmoment om elkaar weer eens ‘echt’ te ontmoeten. Het thema is ‘Nieuwe manieren’, waarbij we u in de Grote kerk in Den Haag meenemen in de geheimen van deelnemersactivatie en nieuwe inspiratie van buiten de pensioensector.

U maakt kennis met de Top 10 aan inzichten geselecteerd uit 5 jaar wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar effectieve pensioencommunicatie. En de medeoprichter van het Instituut voor Briljante mislukkingen en De Keuze Architecten neemt u met inspirerende voorbeelden mee langs de Briljante Mislukkingen Archetypen: veel voorkomende universele patronen of leermomenten waar deelnemers hun voordeel mee kunnen doen.
Aanmelden
Ik kan helaas niet aanwezig zijn

Wij houden tijdens onze fysieke bijeenkomst rekening met alle geldende RIVM-richtlijnen en werken met de CoronaCheck app voor toegang (details onder in deze mail)



Programma
13.30 uur   Inloop koffie/thee
14.00 uur   Welkom door dagvoorzitter en onze partners
Top 10 gedragsinzichten pensioencommunicatie door Thomas Post Interactieve sessie met andere pensioencommunicatie professionals
15.00 uur   Finale PensioenWegwijzer met 5 pitches van genomineerden
Key note: Durf Briljant te mislukken door Bas Ruyssenaars
Uitreiking juryprijs door Lisa Brüggen
Uitreiking publieksprijs, waar aanwezigen voor hebben gestemd
16.30 uur   Aanvang netwerkborrel: tijdens deze borrel nemen we ook afscheid van Olaf Simonse, Hoofd Wijzer in geldzaken
18.00 uur Einde


Locatie:
Grote kerk in Den Haag - Rond de Grote Kerk 12 - 2513 AM Den Haag
De Grote Kerk is per tram bereikbaar vanaf station Den Haag CS.
Neem tramlijn 16 richting Statenkwartier. U stapt uit bij halte Gravenstraat.

Toch met de auto? Parkeersuggestie: 
Q-park Grote Markt - Q-Park Torengarage


Gedeelte in digitale livestream
Een andere optie is dat u een deel van het programma online volgt van 15:00 tot 16:30. Dan ziet u de vijf pitches in de Finale van de PensioenWegwijzer, neemt onze keynote u mee in de Briljante mislukkingen en eindigt u met de uitreiking.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@wijzeringeldzaken.nl.

Zet 4 november direct in uw agenda!

iCalendar  •  Google Calendar

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie van de PensioenWegwijzer

Olaf Simonse & Marieke van Daal

Aanmelden
Ik kan helaas niet aanwezig zijn

Coronatoegangsbewijs
Wij houden ons aan de huidige richtlijnen van de rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om die reden kunnen wij alleen bezoekers met een geldig coronatoegangs- en identiteitsbewijs toelaten. Wij controleren hierop bij de ingang. Heeft u klachten die bij corona horen? Blijf dan thuis en laat u direct testen. Zo voorkomt u dat u andere mensen besmet. Mocht u hierdoor verhinderd zijn, maar onze bijeenkomst wel bij willen wonen, geef dit dan aan ons door, dan sturen we u de link voor de livestream.
 
Facebook   Twitter   Youtube